Op vrijdag 23 maart organiseren de kunstenaars die werken aan de entrees van allemans-goed Terheijl een dag in het veld. Zij gaan, bij voorkeur samen met u, op zoek naar de zand-gronden.

De hoofdlijn van allemansgoed Terheijl is te herleiden tot de uitzonderlijke geologische kenmerken. Op weinig plekken in Nederland komen zo dicht op elkaar zoveel verschillende bodemsoorten voor; potkleischollen, dekzandwelvingen- en koppen, smeltwaterdallen en keileemruggen wisselen elkaar af. Tijdens deze veldtocht gaan we op een aantal nauwkeurig bepaalde ijkpunten bodemmonsters nemen van verschillende zandsoorten. Ieder bodemmonster wordt voorzien van een merkteken. De materialen en inzichten die we middels deze en andere veldtochten vergaren worden ingezet voor het ontwikkelen van kunstwerken bij de entrees. Iedereen die niet bang is voor vuile handen en voeten en mogelijk wat regen, is van harte uitgenodigd.

Graag even aanmelden bij Onno Dirker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

wanneer vrijdag 23 maart 2017
hoe laat 13.30-17.00 uur 
waar verzamelen entree Noord, halverwege het fietspad tussen De Schans en de Natuurschoonweg, Nietap. (parkeren kan op het parkeerterrein bij De Schans) 
aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie over het kunstproject: http://allemansgoedterheijl.nl

Ga naar boven