De afgelopen tijd zijn er weer verschillende werkzaamheden uitgevoerd in de speeltuin. Al dit werk is gedaan door vrijwilligers uit het dorp.

Op 11 oktober is het dakje van de toegangspoort voorzien van nieuwe shingles en zijn de boeidelen vervangen. Het houtwerk was verder gelukkig nog intact. In het voorjaar moet de poort nog even geverfd worden.

Er is ook weer een sluiting op de toegangshekken gemonteerd. Deze sluiting kan door een volwassene makkelijk open gemaakt worden. De poort kan daardoor makkelijk open voor de grasmaaier en ook kinderwagens mogen op deze wijze de nieuwe veiligheidssluis omzeilen. Het hek wel altijd meteen na gebruik goed sluiten!

Tot slot zijn de gele en blauwe speelhuisjes door een paar vrijwilligers uit de bouwgroep gedemonteerd en weer fris in de verf gezet. Op 22 november zijn de huisjes weer teruggeplaatst.

Op wat kleine verfklusjes na is de speeltuin nu weer goed beschermd tegen de winter, en klaar voor het nieuwe speelseizoen.

Het bestuur van de speeltuinvereniging heeft aangegeven dat iedereen die nog een klusje of schilderwerk uit kan voeren zich aan kan melden. Dergelijke werkzaamheden kunnen grotendeels naar eigen goeddunken en op een moment naar keuze uitgevoerd worden. De speeltuin vereniging zorgt natuurlijk voor de financiën en de catering!

Zo houden we samen de speeltuin in stand!

Informatie en opgeven voor een klus:
Voorzitter: Fetske Zwaga, Joh. Vermeerstraat 15, 510901, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester: Martin de Jonge, JP Santeeweg 42, 515294
Lid: Erwin Veenstra, I. van Ostadestraat 12, 851618
Secretaris: vacature

Ga naar boven