Ook dit jaar wordt de Nietapper Klaverjasronde weer georganiseerd. Het wordt alweer de 6e keer en dus lijkt het een traditie te worden! Het is wederom de bedoeling dat we 4 boompjes gaan klaverjassen op verschillende adressen in Nietap. Je speelt individueel. Daarna komen we samen in het gezelligste café van Nietap om na te praten en de uitslag bekend te maken.

De 6e editie van de klaverjasronde van Nietap is op zaterdagavond 1 oktober vanaf 19:00 uur en de inschrijfkosten zijn € 5 per persoon. Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen! Iedereen die in Nietap woont, kan klaverjassen en van gezelligheid houdt, kan zich aanmelden. Doe dit voor 23 september via het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kun je niet klaverjassen? Ook dan kun je meedoen want we zoeken ook gastvrije dorpsgenoten die hun huis beschikbaar willen stellen als kaarthuis van 19:00 tot ongeveer 23:00 uur. Als kaarthuis krijg je dus iedere boom 4 mensen over de vloer, in totaal 16 personen. Het is de bedoeling dat je de kaarters van een natje en een droogje voorziet, een pakje kaarten klaar legt en de behaalde scores doorgeeft aan de organisatie per mail of telefoon. Je hoeft dus geen verstand te hebben van het kaartspel. Opgeven kan eveneens via bovenstaand mailadres. We zouden het erg waarderen.

Na 23 september, als bekend is wie er mee willen doen, sturen we weer een mailtje rond met daarin de details (route, tijden etc.)

De organisatie
Eline Oldenburger
Siska Mensink

Ga naar boven